helgen i bilder med korthet!

Orkar inte skriva idag.. blir bilder från helgen som vart.. : ) Helt underbar! : )




igår när jag och sandra skulle hem till henne i skultorp så åkte polisen efter mig ända från skövde! gissa om jag vart nervös.. haha körde ju i fel fil(högerfil när jag skulle rakt fram) men kollade innan att ingen åkte så jag körde rätt fram hade en bil bakom som skulle höger men bakom den kom polisen! haha jag och sandra skrattade en del åt den och körde Väldigt lagligt :D

fick telefonsamtal inatt också väldigt kul och helt oväntat fattade inget och kommer inte ihåg vad jag sa antagligen för att jag vart lite full och så sov jag så gott.. haha

antiloop och cajsa gjorde sin första start idag dressyr. helt godkänt. nu har jag blodad tand att göra det hela bättre och träna och ge mig ut och tävla! hoppas hoppas! : )

körde till mariestad med nya fina bil..
Dansade till scotts/Larzkristerz i fredags faan vad bra dom var! och henriks mage vart ju iallafall nått att se mums! synd bara att dom inte spelade du gamle indian.. morr*

idag har jag vart helt ledig har legat ute i solen och sovit i typ 3timmar bränt mig lite granna.. axlarna brände jag igår på klassfotbollen i k-vedum.. emelie spelade och vart jätteduktig.. fick en fin medalj med sig hem.. : )

i övrigt har jag vart och hälsat på hos mormor och morfar idag.. visade min nya pärla.. fick fika massa gott mums*!

det enda som saknades vart snygga killar! haha men jag har ju hela tiden haft gott sällskap och hur skoj som helst!

happ det vart om helgen i korthet och bilder : )
imorn blir det jobb.. sen är jag ledig i 3dar.. ser jag fram emot... vet inte vad jag ska göra men det ska säkert lösa sig.. : )


slö..

igår vart det larzkristez och scotts i mariestad hur kul som helst! synd bara att det vart så mycket 50+ : / men dom spelar bra : ) kommer bilder därifrån senare..

ikväll ska jag till skövde jag och sandra ska träffas äta gott prata gamla minnen sen ska vi ev, ut och spana lite på boys : )

inga trevliga span igår.. haha träffade en kille som vart från karlstad fattade inte vad han sa.. och så vart han såå blyg vågade knappt prata haha.. är jag så farlig?

en riktigt bra kväll träffade våra gamla grannar,.. vi får träffas lite oftare! så kul att träffa dom eftersom det blir så ofta.. haha förr i tiden gjorde vi gatan hemma i götene helt osäker! vi hördes sågs och höll oss i vägen..

när vi flyttat därifrån fick vi höra att alla på gatan saknade oss! känns lite kul och skönt..

hepp ska iväg och handla lite småsaker innan jag ska till stallet tror jag får skippa klassfotbollen idag.. hinner inte med allt jag skulle vilja!!!! morr*

sicken dag det blivit!

jobbade idag fick ju åka buss in och oj vad obbigt det vart för busschauffören hon tyckte det vart trassligt att jag skulle betala idag och frågade varför jag inte hade kvar mitt rabattkort sen sist jag åkte buss men då fick jag förklara att det snart är ett år sen jag slutade åka buss!! : )  och skönt är det att jag slipper för det kostade 67kr enkel resa! fy*
min snälla bror tog med mig hem efter jobbet så jag hann hem och ta emot mina nya bil.. weii..! hur kul som helst går jättetyst och fin.. och så är det ac i den!!

i övrigt har jag vart och kikat på cajsa när hon red lektion på aniloop. gick skitbra tidvis! såg en hel del som måste bättras på men det går framåt! och det är roligt... : )

nu väntar jag på att dom ska komma hem så ska jag gå ut och hjälpa till lite innan jag ska hem och sova! är himla trött och frusen nu.. blev kyligt i blåsten att bara sitta och kika även om jag satt och red brevid.. haha

hepp hepp ha det gott imorn ska jag till mariestad och på lördag ska jag till skövde! full rulle hela helgen! men det är bara skoj! längtar ut... : )

jobb..

ska snart springa iväg till bussen för att åka och jobba hoppas jag kan få skjuts hem av någon så jag hinner hem och få nya bilen idag : )

iövrigt idag ska jag med cajsa till ridskolan idag och kika lite..

Jävla gamla pärla!

Fan fan fan! min gamla saab gick sönder idag som jag skulle sälja imorn förövrigt! jävla skit! blev bogserad hem från jobbet idag.. not fun! men en upplevelse i sig.. man gör ju inte det var dag... : / 
toppen som gick på den så nu blir det skroten nästa...!  tråkigt för den är ju såå fin annars min gamla fula pärla!

Trodde annars att jag skulle fått min nya bil idag men får den inte förrän imorn men får vänta på godbiten lite till.. : )

i övrigt när jag väl kom hem så vart cajsa hemma och red.. hon ska tävla antiloop på söndag första hans första dressyrtävling! det blir så kul.. men så tränade vi lite med programmen.. men jag har en såå fin häst ser jag när han väl vill..!



tog ganska mycket bilder men bara den som blev bra uppställning på..! bådar gott inför tävlingen..



sen satt bessi bredvid mig hela tiden när jag stog vid ridbanan.. hon hade nog i tanken att vi skulle leka med hennes boll.. (iallafall kanske) blev så när cajsa hade ridit färdigt att vi lekte lite lagom..

sen bar det iväg hemåt.. på min cykel! haha fick jag äntligen hem den efter att den snart stått i vättlösa i ett år : )

lite fix...

har fixat med försäkring och bank nu.. nu är det bara bilen som saknas.. kommer idag hoppas jag : )


vilken dag! :)

Imorse i princip direkt efter jag vaknat ringer(ca 9.00) min pappa och vill ha sjuts hem från falköping.. hans lastbil skulle stå på verkstad där.. så det bar iväg halv 10 dit hämtade honom sen åkte vi och hälsade på bror som jobbar på viken strax utanför falköping! :) gissa om han blev förvånad över att vi kom åkandes där:D han kollade både en och två gånger innan han verkligen fattade att det vart vi!




efter att hälsat på han där åkte jag och pappa och fikade.. hur gott fika som helst! ska nog åka dit igen:D

sen bar det av hemåt rida hästen kika på hans spark men det såg bra ut! så red han ett bra pass han gick bra faktiskt. jag är så nöjd!

efter det hade jag lite slötid inna jag skulle åka och kika på bil.. som jag nu också köpt då! yey.. ! längtar till jag får den!

när vi kikat på den vart det tillbaka till falköping för att pappa skulle hämta lastbilen som vart klar på verkstan..
nu är jag bara trött ska lägga mig och sova snart tror jag..

lite kortfattat om dagen :) är för trött att skriva mera även om jag skulle vilja..!

stan.. jobb.. hem..

fullt upp idag tidig morgon blev det.. skönt att komma upp vilket det ibland inte kan bli.. haha brukar dra mig ganska länge nuförtiden... det är ju såå skönt!
men iallafall jag skulle till lidköping för att hämta biljetterna till scotts/ L-K i mariestad!! :D längtar*
men iallafall åkte jag lite tidigare så jag hann kika lite i affärer innan jag skulle börja jobba vid 12-tiden.. heheh hann med gina och h&m..

när jag kom till jobbet vart det full rulle direkt hade fått varor idag igen.. både skum och plockvaror! usch att vi inte fick allt i fredags så tråkigt att ha det som start i veckan + 2skyltbyten idag! men dom slapp jag eftersom jag började senare : )
men dagen har flytit på bra går fint att jobba med lillemor och kicki haha dom tyckte att jag vart på hugget idag och började göra mig hörd på jobbet direkt iallafall..
klarade dagen med nästan 100% mot föregående år! jag är nöjd.. det är ett steg på vägen!

i övrigt imorn ska jag och papi åka och kika på bil.. kul kul! får se vad det blir av det hela efter det..

ska göra massa andra ärenden också så ska jag ut till antiloop han hade blivit sparkad igen! samma jävla ben igen! jävla häst jävel som kikar han där hela tiden snart blir han helt oridbar! hata den hästen ibland! morr*


Sicken helg det blev!

jobbade hela fredagen och vart ganska trött när jag kom hem.. Alla skulle på tractorpullingen i lidköping men jag stannade hemma var glad för det vart inget vidare väder.. men dom hade haft kul iallafall.. men jag somnade gott i min soffa framför tvn och förpassade mig tilll sängen runt 00-tiden nångång.. 

I lördags allså igår vart det dags för jobba igen med emina och sebastian.. usch.. men det gick bra och härdades hela dagen.. hade lite att göra hela tiden sista timmen blev lugnare..
Körde hem emina innan det fort bar hemåt för att göra sig i ordning för årets premiär! olstorp i tidan vart det som gällde.. :D Först bar det av på förfest med grillning.. mums! men eftersom jag skulle jobba denna dagen efter allså så vart jag nykter.. men kul kan man ju ha för det!:D då kan jag ju dansa! haha blir inte så bra när jag inte är det.. ;D men iallafall vart det en kanonlyckad kväll med dans till date.. dansade konstant hela tiden fick ingen rast..! haha men vad gör det.. :D sen vart det rydell & quick.. vilket ös! för jävla bra allså..! helst kanon.. blev så kallt bara just då.. men tur är att man kan kramas så man blir varm! ;D

Enda nackdelen med den kvällen är att klacken sprack på mina favoritskor! morr* måste köpa nya nu : /

idag vart det jobb igen som gällde.. vart segt till en början men sen kom jag igång och grejade så jag hann aldrig bli trött förrän vi väntade på att dom sista kunderna skulle gå ut.. blev jag så jäkla trött.. det straffar sig att vara uppe nykter till 4.. och vara uppe redan vid 9-tiden.. men skönt är ju att man inte är bakis..

nu är det bara att ladda inför nästa helg då det är dans på fredag i m-stad till Scotts / L-K och lördag är det fest i skövde!!! längtar*

;D


Ledig men jobb för det...

idag har vart en himla skön dag jag vaknade och vart ledig,.. tog lite sovmorgon innan jag sen åkte upp till kiosken och tog en lätt fika.
sen bar det av till vättlösa men inte hem.. utan till rickard.. alla vart där hur kul som helst.. jag och linda gjorde i ordnings hans sovrum haha råkade öppna fel låda när vi skulle hitta plugg till ena hyllan i sovrummet.. haha jag och linda skrattade åt det en del sen.. men jag tror aldrig jag träffat en kille som samlar på så mycket skit! haha han har kvar en kostym från han gick i nian och han är tjugonio.. ((med andra ord typ 14år gammal)) gammal skit som en annan hade slängt till och med.. Han är värre än en tjejja! 

                                                      



iövrigt har jag vart och ridit idag gick skit!  han bara stegrade och kastade sig hela tiden.. så han vart inte mycket värd för tillfället... 

annars imorn blir det jobb i skara igen... kan nog bli en kul dag.. antagligen kommer jag vara på lagret.. : / mindre kul beror ju på vem mer som man jobbar med där ute.. men ska nog gå bra.. :D
som det ser ut idagsläget blir nog kanske fredag lugn om man inte ska till Ldkg och kika läget eller gå den där nattvandringen på kinnekulle får se det.. beror på hur dagen blir imorn... 


träningsvärk och blåsor på händerna!

Usch!

haha det är ju värre än att vara bakis..! har ont i armarna och i magen...!
(får mig att tänka på en dag i januari! då nån annan hade det.. och jag skrattade och skrattar än åt det men ångrar det för vet att det inte är så skönt!)

sen har jag blåsor på fingrarna inget vidare svider som attan och varar.. 




i övrigt idag så har jag jobbat! hur kul som helst och jobbade med hon! men bäst av allt vi har massor att göra på jobbet igen så man har händerna fulla och behöver inte fundera så mycket på vad man ska göra...

hörde mig för om mina semesterdagar för några dagar sen och fick idag besked att jag hade hela 23 betalda ledighetsdagar!! yeey!



imorn är jag ledig igen innan man börjar jobba 4dagar i steck.. uscha! vill inte jobba helger! hata och folk jag vet det är kul att retas för det!

eventuellt ska jag åka och kika på bil imorn med pappa blir kul. får se vad vi kan komma iväg och kika på :D
men som det ser ut idag har vi 2 som vi ska kika på. kanske en tredje men den är inte aktuell för det är så långt bort så den är tredjevalet. :D

Vilken dag det blev!

började dagen med att få ett telefonsamtal från min gamla ridlärare som har kurser på sin gård.. hon frågade om jag ville komma och vara med och hoppträna.. vilket jag gärna ville... :D  behövde den starten.. behöver lite push för att komma dit.. har blivit en mes när det gäller hoppning men med lite jävlaranamma så...
 
efter det telefonsamtalet satt jag och kikade igenom min telefon alla bilder som fanns lite mer än 500 kort nästan 600... tog lite tid men gick bra kunde ju lyssna på musik i datorn nu:D känns faktiskt väldigt bra... längtat efter musik väldigt länge känner jag...

sen bar det av till vättlösa för att ta en promenad med hundarna.. blev en skön promenad i solen i lite mer än en timme.. djuren vart trött efteråt iallafall..
 
Gammal bild.. men enda kortet jag har kvar då jag har en ganska bra bild på hundarna:D
efter det mat. blev pizza för dagen eftersom jag skulle klara mig ända fram till träningspasset.. mums! hade inte ätit de på väldigt länge..

sen iallafall bar det iväg mot husaby för träning. galen häst hade jag som bara stegrade och bockade i början och vart allmänt stirrig. vart ju flera fina hästar där och massa hinder och folk och kika på.. men när vi väl kom igång och hoppa gick det faktiskt oerhört bra han skötte sig fint för mig med tanke på att jag inte hoppat på över ett år med tanke på hans skada.. så lite ringrostig vart man. :D men jag hängde med bra men höll på att flyga av ett antal gånger av alla hans kast och glädjesprång han gjorde direkt efter hindren.... men vi får nog träna lite mer på det hemma så alla inte hissnar varje gång... haha skrämde dom som stog på läktaren en gång när han vart så galen och bara kastade sig mot sargen där dom stog...

Galen häst... iallafall ibland! erika hopptränaren trodde att han kommer bli svårsåld.. antagligen men nu har vi ju börjat träna och det kommer säkert gå bättre ju mer socialträning vi får!
antagligen kommer vi ha träningsvärk imorn.. iallafall jag! haha hur trött som helst efteråt.. och jävla blåsor på båda händerna har jag fått! det svider! hatar såna!
men det får man ta när man har en buse till häst som tycker om att jävlas med en..




xoxo


Motto...








~THINGS HAPPENDS~PEOPLE CHANHGES~THINGS GO WRONG~SHIT HAPPENDS~LIFE GO ON~








Små problem i Stora världen...

Jag ska köpa ny bil.. men vet absolut inte vad jag vill ha.. innan visste jag vad jag ville ha men det kostar allt man vill ha.. en staylad peugeot 406.. en sån som jonas har... den är så lagom läcker! jag är otroligt inspirerad av den..
men jag vet ändå inte om det är den jag vill ha...
vet bara att jag vill bli av med min ugly betty ;P

Enda kraven att jag inte vill ha TV! det ska vara AC!
och att det ska vara 4 dörrar... sen tillkommer det antagligen mera men ändå..

stora ilandsproblem va... men det är kul kommer inte stressa.. får låna brorsan volvo 850 t5r eller hans navara.. så jag kan nog ha det ganska bra ändå fina bilar.. lättkörda.. men dyra i drift... : /
men får kanske gå ett litet tag volvon är ju ganska kul att köra ^^ finns lite krafter under huven så jag kanske inte blir omkörd av alla isåfall.. hahah

idag har jag annars jobbat hela dagen.. faktiskt en bra dag med massa trevligt folk.. : ) och det är alltid lika roligt att jobba med helen.. även om vi inte jobbade så mycket ihop idag... men dagen gick fort och jag gjorde kanske inte mycket mer än att vara kontorsråtta i några timmar på dagen.. hade en hel del där att göra... passade på att snygga till det lite där också eftersom jag är där rätt så mycket... men det underlättar en hel del för alla eftersom alla är där varje dag minst en gång... :D

nu blir det antagligen sängen.. så man orkar med morgondagen... : )


Depp... Nej!

neh jag hänger inte läpp och deppar alla som hört av sig jag mår fint..

igår så vart jag chaufför! jättekul.. körde bror till hans kompis dom skulle passa på att grilla i det fina vädret.. sen fortsatte jag mot götene och sällskapade med malin lite fick reda på att hon sålt sina bebisar.. en snabbis blev det där innan jag for vidare till ldkg för att hämta robban... haha han är alltid lika rolig.. sen bar det hem till malin igen innan jag åkte hem.. och när jag kom hem ringde bror då vart klockan 1 tror jag.. haha körde ikapp med lillrobban också då på vägen upp..
sen blev det faktiskt sängen vid 2-tiden vilket vart oerhört skönt...
tog sov morgon idag och det vart skönt! sovit dåligt dom sista dagarna faktiskt.. annars har jag vart ute och fart hela dagen idag, kul!
började dagen med att fara till mor fick rycka in och jobba lite sen åkte jag hem till vättlösa tänkte jag men fortsatte  uppåt och hälsade på rickad och kikade på hans nya fina hus! innan jag åkte till mor och far i vättlösa och lagade mat. efter det åkte jag till kiosken och jobbade igen. när jag kom hem tog jag en promenad med sandra och hennes 3 hundar : )
 
nu sitter jag här och slöar och är jätteseg kommer antagligen somna i soffan men äsch vad faan det kvittar ju... imorn blir det jobb igen..
Kul!

ha det gottit så hörs vi

; )


singel again..

singel igen då.. nej distansförhållande funkar inte... även om man ville försöka.. ett gemensamt beslut.. blev mer som vänner än ett kärlekspar vilket jag hoppas vi kan fortsätta vara...


stackars krake...

nu ikväll fick vi rycka ut det vart en häst på ridskolan som rymt.. igår när dom tumkörde.. stackars häst vart ute hela natten.. dom hade tumkört igår nån gång då han fått panik och stuckit.. men ikväll ca 19.00 hittades han.. han hade snott in sig i tömmarna. så han hade inte kunnat gå någonstans... men han är oskadd och mår bra han vart nog mest trött och hungrig...

idag har jag inte gjort nått enda vettigt lämnat in min dator.. trasig! igen! : @
utan den i en månad..

nu ikväll har jag även hämtat min nya soffa blir nog monterad imorn.. spännande vill ha den nya nu och inte min gamla.. ska bli så bra hoppas och tror jag......

imorn blir det jobb hela dagen.. vill inte.. men får varor förhoppningsvis går dagen fort då och hoppas jag slipper vara på lagret....

 : D


ledig helg..

åkte till magnus i lördags kväll vilket vart lite skönt inte jättevarmt i bilen som det vart på dagen.. vart hela dagen igår här.. vi gjorde ingenting på hela dagen nästan.. vart runt och åkte magnus skulle egentligen sätta på sina extraljus men nej bara för jag vart med så hepp blev det inget.. jag vart nog ett störande moment för han hela dagen tror jag ^^ men iallafall åkte vi till ett par vänner till han och fikade sen blev det att vi åkte en sväng till innan han tvättade sin bil och sen började han vaxa den andra då tog jag en promenad i skogen hur skönt som helst.. när jag kom tillbaka gjorde jag en liten hjälpande hand innan jag slumrade till i bilen... 

när det vart klart iallafall gick vi hem och magnus kockade sen somnade jag gott i soffan..
 

nu ska jag när som helst åka hem härifrån hem för att jobba kul or not! hoppas det är några roliga på jobbet idag.. hepp ska äta nu och fara...

boring life.. or what...

har sitter jag en fredagkväll ensam hemma och tar mig ett eller 2glas vin hur vettigt är det.. eller meningslöst? när jag kunde vart ute och gjort nått skoj och socialt... men nej tack jag valde vinflaskan hemma ikväll...! boring life..  varningsklockan ringer! det är fint väder ut.. blir snart en tripp någonstans bara för att hitta på nått kul annorlunda.. så man får ett roligare liv..!

Vill så mycket men faan jag är en jävla mes som inte vågar nått!

hatar att ha sån jävla beslutsångest hela tiden! behöver nån som kan säga si eller så...! jag hatar att ta beslut även om
jag ofta måste det! eftersom jag lever ensam mestadels...



måste dessutom sluta stressa vad stressar man för man mår ju inte direkt bra och bättre blir det inte heller för man hinner ju ändå ofta or not... men ska jag sluta med! försöka går ju.. började köra lugnt för ett tag sen.. gått bra men i slutändan blir det stress ändå.. vet inte varför antaglien för att det är tråkigt att köra bil och att jag är sen... : /


nova..

vart igår till kristinehamn och dansade med lisa till nova min gode vän robban sitter ju bakom trummorna.. vart ganska dåligt med folk men fick dansa hela tiden.. vart en salig blandning dansare där men kul lärde mig en ny tur nu ska jag bara kunna beskriva den för någon.. haha sen skulle jag lära en kille en tur men fick ge upp det.. : P

ska på kalas idag sen lille lukas fyller ju ett år på tisdag ska fira han idag då..
sen får jag se vad det blir resten av helgen... 

RSS 2.0