Det som inte får hända hände idag!!!

Dagen med stort D......

Dagen började såå gött idag... not* vaknade vid halv 7 började göra mig i ordning jag är seg för sovit dåligt inatt halsen och näsan är igentäpta.. uscha.. men upp kom jag och iväg bilen skulle iväg på service.. pinsamt blev det där.. gick helt fel först visste knappt vart jag skulle ta vägen... dom fick nog nått att skratta åt för jag kände mig alldeles yrvaken 2 killar behövdes för att jag skulle hitta rätt.. sen gick det fint och jag fick skjuts till jobbet hehe.. jag är nöjd! : )



Dagen började lugnt och fint värmen vart lika jobbig som vanligt.. vi städar och grejar för värderingen som ska vara imorgon torsdag helt ovetande om vad som ska komma hända.. 
Åke kom med sängar och jag och lillemor tog emot honom.. såg att det vart mörkt och att vi borde skynda på.. 
när vi tagit emot allt så drog vi in sängarna.. och det vart tur det dröjde inte förrän regnet kom och åskan!.. det slog ner blixtar överallt och då menar jag överallt... strömmen gick 3 gånger hos på säkert mindre än en halvtimme.. 
Det vart då allt började hända... kassorna kraschar... telefonen fungerar ej! vad gör man då?!? ingen komunikation med omvärlden! men telefonen kom tillbaka efter ett tag.. och vi kunde ringa så vi fick lite hjälp.. jag hade hunnit äta och emina skulle precis gå och äta när hon kommer tillbaka sa hon det regnar in på lunchrummet! mindre kul och jag började svabba... och det vart inte lite.. efter ett tag kommer emina in igen och lite i panik säger hon "annica! jag måste ha mina värdesaker.. taket har rasat in på jula vi måste evakuera..." lite läskigt men man får inte få panik då.. den hemskaste tanken kommer ändå.. kommer det rasa in hos oss på lilla jysk?!?! det vart lite obehagligt för då visste vi inte hur allvarligt det var....  
Sen började lamporna svajja och det knakade i taket.. då sa vi att vi inte stannade kvar i butiken förrän någon brandman kom och kikade... vilket han senare gjorde när det mesta vart säkrat inne på jula...

När han vart och kikat och vi kände oss säkrare så vart det bara in och jobba kämpa med att få igång dom kraschade datorerna ringa distriktschefen och berätta hur det går för oss..
sen vart det bara att svabba klart golvet i personalrummet och plocka in sängarna där dom skulle vara...

Så nu ska nog allt förhoppningsvis rulla på som vanligt....! får man hoppas iallafall skara är fullt av överraskningar!



Efter jobbet så bar det iväg till husaby för att stänga kiosken.... det gick jättebra! amanda som jobbar där i sommar berättade att det inte regnat en droppe där uppe idag! vad det kan skilja sig eller?!?!?!?

efter det avslutade jag dagen i vättlösa med en kopp kaffe med min pappa... dåå kände jag tröttheten smyga sig på....

Det kändes att det vart en händelserik dag! en dag man inte ofta är med om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0