sköning dag..

sitter här med kopp te i handen o en riktigt go kanelbulle.. sitter o njuter i bakgrunden går tv med idol.. (gillar inte idol men får kika på det idag i brist på nått bra att se på!)

haft en helt underbar dag! : )

idag gick jag upp tidigt åt lite enkelt bytte om o åkte till stallet... antiloop skulle motioneras!
o det gick skitbra idag!! allt stämde så jäkla bra!! kan inte med ord beskriva hur goo min häst är när han är på bra humör!! : ) han är underbar på alla vis.. !!

sen har jag jobbat.. har gått bra vart seg i bena sådär som det brukar känns när man ska få kramp.. inget vidare allså! hatart när det blir så.. men kan bero på att jag damsög hela butiken under brevid alla hyllor så fick böja mig en hel del! hahah men dagen gick iallafall fort! skönt!

nu ikväll har erik vart här. kom med god fika! glass med nougatsås o kaffe! riktig mumma! så det blev fika 2 gånger ikväll!! : )

(detta inägg började jag skriva kvart över 8! tog några timmar att få det färdigt!! heheh)


en riktig grubblar dag!!!

japp det är vad det har varit idag!! har funderat en himla massa!

har ju grubblat på hästen hur jag ska göra o jag har bestämt han ska säljas! tyvärr tiden räcker inte till o han kräver mer än jag har tid o ge! men ska inte sälja bums.. utan ska ge det några månader o dra ner på dansen några månader nu.. han ska få en hel del uppmärksamhet. o visst hinns bägge delarna med så ska jag allt ut o dansa! men det blir inte lika mycket....

det är mycket som ska trimmas nu! ska satsa ordentligt nu fram till mitten av oktober då sista dressyrtävlingen är för säsongen med allsvenskan... så jag får vara med en gång iallafall.. :)

red idag förresten! shittans han gick skitbra! jag är såå himla nöjd!


bra irreterad.. o lite ledsen!!

ja de är de jag blir irreterad o ledsen.. mina kompisar.. eller ja kompisar o kompisar.. vet inte om dom är det längre känns inte så! aldrig någon som hör av sig till mig.. (visst jag låter gnällig jag vet att jag även jag måste höra av mig.. men bara jag som ska höra av mig???) vill jag något får jag höra av mig.. tycker att det är trisst betyder man inte mer för dom...? bara för att dom flesta har pojkvänner nu så kan dom inte höra av sig kolla hur man mår... blir så irreterad! antagligen blir jag lite sårad av det för jag vet själv när jag hade kille att jag hade väldigt svårt att höra av mig hör om man skulle hitta på något... men jag vågade inte för jag ville inte ha "sura miner" hemma hos mig!
Men av det lärde jag mig aldrig mer sänka mig såå lågt att jag skulle glömma mina verkliga vänner!!  jag ska leva mitt liv då ingår kompisarna..

Hatart! jag har fått mig en tankeställare... men funderar mer än ofta på detta!

börjar även fundera på om jag hade kille/pojkvänn/sällskap skulle jag då få umgås mera med mina vänner som har killar/tjejer?


Lugn måndag med jobb..

japp den lugnaste dagen på länge men dagen flöt på görbra! fort gick den o det är skönt! hade skyltbyte som vi vart färdiga med vid 1-tiden någon gång..
nör jag lunchat klart så började jag göra om på hemtextilierna..(dukar o underlägg typ sånt) när alla hade ätit klart bytte kicki lite med mig så jag kunde göra mina rapporter så unnade mig kontorstid.. jättekul med alla dessa papper o rapporter...

men det är kul att se statistiken för försäljning o vad vi gör med allt! har stenkoll på det mesta!
 reklamationer dom ska man beskriva felet på o varför vi slängde den eller om vi sålt nått billigare varför vi gjort de..!! kan se precis vem som gjort vad.. ja det mesta med alla dessa rapporter..
när jag ändå vart på kontoret så passade jag på att arkivera lite papper med.. jättekul!! så nu har vi tomma pärmar i några månader till.. heheh 
jaja när kontorstiden vart över så vart de till o återgå till hemtextilierna som tog resten av dagen.. blev så fint..är väl fint till sisådär kl.10.00 imorn när det kommer kunder!! hahah

dagen gick mot sitt slut o jag kom hem också.. svängde in till vättlösa kände att det luktade kaffe så blev kvällsfika där innan jag gick ut o kikade i stallet.. kusen vart bra pigg.. fortfarande efter att fått sig ett pass idag utav cajsa!! ska bli spännande att rida framöver fårse om jag sitter kvar!! : ) 



vårt fin fina stalle.. antiloop med längst upp till höger också.. : )

hepp hepp ska sova nu.... natti natt...

See yaaa ; )

jag somnade igår!!

ja somnade väldigt skönt på soffan igår efter att ha kikat på priviliged å när jag vaknade igen vid 9-tiden flyttade jag mig faktiskt till sängen o somnade om...!! skitskönt fast har vaknat flera gånger inatt av att grannarna vart stökiga!!
men men ska nu göra mig i ordning för jobba.. skoj skoj...

åååå vilken toppenkväll!!!!!

igår vart jag i lidköping o dansade dansade hela kvällen till gamblers o bhonus!! fy fasiken vad roligt det vart o va bra dom spela! stod inte still allt för länge.. vart mest hela tiden på dansgolvet med någon o de blev en hel del nya bekantskaper.. !! : )

bästa av allt vart la flörten med gitarristen..!! så varför tror ni jag vart på dansgolvet ofta??? :P mohaha (vart lite kul faktiskt även om man inte är intresserad!!)

jag slapp köra igår iallafall det vart väldigt skönt! men jag vart bra trött när vi kom hem iallafall.. fick ju även träffa min goding zazza o "mamma lena" ... alltid lika skoj.


 

hepp jobb är det dags för nu.. hörs mera ikvälla..
kram kram

see yaa ; )


sova sova sova...

usch jag är bara såååå trött!! har sovit hela dagen i princip! har inte orkat nått.. men ska ta mig ut lite nu o få luft..

man blir bara tröttare o tröttare ju mer man sover.. det är inget vidare.. sova lite mera kanske.. skulle jag lätt göra.. :D

hepp dusch nu o fräscha till sig lite.. : )

hemma sjuk... igen.. : (

faan min mage är inte bra idag!! har vart upp inatt ett x antal gånger!! det är faan inget vidare.!!! ville inte vara hemma men måste erkänna att jag mår apa! uschå fyy...

åå jag som skulle dansa ikväll blir nog inget med det om jag inte kan äta eller så.. men knarkar alvedon idag i hopp om å får ork att åka ikväll å kika... 

imorn ska jag jobba iallafall!!!!! skiter i magen då.. får ta det som de kommer o knarka lite isåfall... heheh

nä ska blunda lite till nu..

see yaa ; )

färga eller inte färga????

hmm lite funderinga..

hmm ska jag ha mörkare eller ljusare hårfärg?
rak lugg eller sned lugg..??


what a wonderful day!!

ja dagen började med regn o att min telefon dog min älskade gamla k800i som vart med i många år!! så jag fick byta till min andra kassa som hänger sig hela tiden!!

 

men som sagt dagen går vidare.. åkte till skövde o träffade zazza.. fickade på rådhuskonditoriet.. jättegott var det!! satt där o tjöta i säkert 2timmar om allt!!
efter fikat gick vi till expert o tjötade lite med claus innan det vart dags att gå hem till zazza igen hon skulle göra sig i ordning för jobb så jag åkte hem... : )


((zazza en dag när hon vart hemma o provade antiloop i somras))

blev till att vila ögonen lite.. sen när jag vaknade vart det dags för fika... gott glass o kaffe slinker lätt ner.. : )
efter ett tag så kom hela familjen johansson-strand o hälsade på!!
det vart skoj fick man träffa dom lite..

tog svängen till malin.. vi kikade på film.. hela jag rös o hade tårar i ögonan väldigt ofta!! : )
nu är jag hemma.. blir tidig läggning idag så jag orkar med morgondagen!!


((malin från i somras...))


enda nackdelen med dagen är att jag haft konstant huvudvärk o väldigt snuvig! hatart! vill vara bra så jag orkar med helgen med massor av dans o jobb(tyvärr)!

((söker förresten kramvänlig kille!! hihihi))

hepp ha en fortsatt bra kväll!!ska vila i soffan o kanske somna...

see yaaa ; )


fika!! : )

japp nu ska jag äta frukost o sen ge mig iväg till skövde o hälsa på zazza!!


zazza på olstorp i somras!!

 
det regnar ute idag! så jäkla trisst.. men lite shopping kan det bli iallafall med tanke på vädret!! : )
hepp ska grejja nu men vi hörs senare ikväll för mer uppdatering...!!

see yaa ; )


häst o bad.. en gemensam kombination....

japp en massa motion blev det idag!! : )

red en tokig häst i morse min antiloop... helt jäkla galen idag! mer i luften än på marken så idag blev det massa bråk innan jag vann o vi kunde träna.. men han var på tå hela tiden o jag fick vara med hela tiden för alla bocksprång, kast o sparkar omvartannat! men till slut gick han jättebra! så då slutade jag... man ska ju sluta när det går som bäst....


Antiloop i boxen idag..

sen blev det hem o äta lite o ladda för simning..

japp idag så har jag o malin vart iväg o simmat! det vart riktigt gött!! 
Det blev omkring 1000m jag simmade!  
känner mig så otroligt nöjd!
efter simmat så duktigt unnade vi oss en fika med lite onyttiga saker.. : )
massa tjejsnack blev det också.. ;D


Jag o malin från egypten för 1½år sen.. (glömde ta kort från badet idag... heheh)

Ikväll blir det mys i soffan med dator o tvn som sällskap...


 


seeeg men ändå bra dag på jobb!

ja den har vart otroligt seg idag! inte vidare skoj men vi sålde massor!
men det bästa var att jag fick träffa helen o tjöta en massa! saknar det massor.. så synd att vi inte får jobba så ofta ihop...! : /
alltid mycket lättare att gå till jobbet om hon är där eller emina eller kicki...

dom har ju trasslat med schemat igen! men lite positivt nu är att jag är ledig på torsdag också!!

Me like...

vi har också fått vår nya skrivare till jobbet! den är verkligen jättefin o går såå tyst!!
tänkte jag skulle strunta i det o låta dom andra grejja med skrivaren installera o sätta ihop..
gissa vem som hamnade där tillslut iallafall.. JAG! haha
fast det vart lite kul faktiskt.. tänkte att jag skulle hamna där tillslut.. ;D

efter jobbet har jag grejjat lite..
nu ska jag nog göra mig en kopp te o äta bullar = fika
det blir soffmys nu riktigt härligt kanske somna på soffan sen.. det får vi se...

ha det gottisch..
seee yaaa ; )


fika fika fika....

tog sovmorgon idag sov ända till 11-tiden ((det är väldigt sällan det händer!!!)) men gött varde.. tog lugnt med en god frukost eller frunch blev det faktiskt :D

sen tog jag svängen till vättlösa hälsade på hästen lite.. hade en hästfri dag eftersom cajsa skulle rida..
men det blev en fika.
sen följde mamma med mig som moraliskt stöd till bilverkstaden.. skulle visa den o höra om dom kunde reparera min skador på bilen...! så den ska lämnas bort ett par dar inte nästa vecka utan veckan därpå!
gött de o få en hel fin bil igen... längtar!! :D

efter vi vart där åkte vi o köpte några höbalar till hästarna..
kikade till kiosken efter vi hämtat höet..
sen bjöd mamma mig på mat från gatuköket.. riktigt mumsigt!

fick ett telefonsamtal idag från min hyresvärd! jag kommer officiellt att flytta den 30:e oktober då lämnar jag över nycklarna till någon annan som ska få denna underbart vackra o härligt charmiga lägenhet!

när vi ätit o grejat klart tog jag de lite lugnt...
blev en fika hos malin o massa tjöt.. :D


malin goding från cypern för snart exakt ett år sen! (usch vad tiden går fort!)

heheh vi diskuterade en sak som fick mig att asgarva...! o jag kan säga att jag flinar åt det nu! eller ja bara tanken..... :P

nu är jag bara hemma o bara myser...
börjar faktiskt inse att jag saknar att ha någon o mysa med....

men men nog om det... ;P
imorn är det jobb som gäller igen efter lite ledighet.. känner mig inte direkt piggare utan snarare slöare än någonsin! uscha... men men så är det......



jag i vår sexiga jobbarjacka.. (luktar apa o är skitful!! haha)


fan i helvetes jävla skit då!

jag har insett att jag har blivit förkyld.. det är inget vidare! hatart
men det går ju över som tur är! : )


inte många timmars sömn denna helg.............

nej nej.. det blev inte alls som jag hade tänkt.. fick ju i onsdags se att jag vart långledig... tänkte åka bort en sväng då men såg i telefon att jag vart uppbokad både lörddag o söndag!! såååå trisst!!! aja bara å ställa upp för sin moderklubb GRK.... men nu tror jag inte det blir nått mer..

när det inte finns mer folk som ställer upp!!
jag fick det ärofyllda uppdraget att vara banchef.. allt skulle vara fixat det enda jag skulle göra var att gärna komma o bygga banan på lördag förmiddag.. sen så skulle jag vara på plats hela söndagen(under tävlingen!) när jag kom dit i morse hade jag två funktionärer(som kunde klara sig någorlunda själva!...) en som skulle fota men inte mycket till hjälp... det vart jag själv som fick göra allt springa o bygga upp hinder o kratta... blir såå trött! fick höra saker jag inte ville höra... funderar allvarligt att byta klubb för just nu fungerar inte GRK´s tävlingskommité!
Blir så frustrerad!!

men mer om helgen...!

i fredags så vart jag chaufför men innan jag skulle ut o köra så kom zazza o linda förbi vi kikade på idol!! sen fick jag ge mig iväg.. körde daniel o henric till skara..! funderade på vad jag skulle hitta på tog svängen till rickard o hälsade på.. kusin kom dit han med sen... satt där o tjötade.. tiden går fort sen vart det dags för att ge mig iväg till skara igen... fick med mig tobias hem också.. liten extra runda blev det allså.... : )

lördag blev tidig också.. skulle ju till bölaholm o bygga bana.. stackars anette hade vänt banan fel så det blev inte alls som tänkt.. tog lite längre tid men det löste sig bra ändå...
blev till o vila lite efteråt.. sen vart det hästen som skulle ha sitt o sen fick sig även bilen en omgång i tvätten..!!
kvällen tillbringades bitvis i bilen bitvis i holmestad..
körde igen daniel o henric till skara sen skulle vi ju själva på dans i mariestad! det vart jag zazza linda christer rickard robban o torbjörn... riktigt kul kväll blev det även om det inte blev många danser!! casanovas spelade bra iallafall!! :D
blev sent hemma omkring 3-tiden..(inte så sent egentligen.. bara om man ska gå upp kl.6 igen..!)

skulle vara på bölaholm vid 7-tiden nångång.. vart där 7.20.. började bygga framhoppningen.. sen vart det lite småsaker att fixa med innan första start.. tog det lugnt en kvart eller nått sånt o tjötade med folk då! : )
dagen flöt på bra efter en seg första klass å kunde åka hem vid halv4-tiden!
innan jag åkte hem så åkte jag till vättösa för o hjälpa pappa med hans dator lite.. blev fika där också! mums*

nu är jag hemma o kvällen tillbringas i soffan med mys.... : )
nu ska jag ägna tvn lite uppmärksamhet..


(sorry blev massa text idag bara men orkade inte lägga upp alla bilder.......)

see yaa... ;)

åhh vad jag är trött!!!!!!!

sov inte mycket natten till igår.. så man vart trött igår hela tiden!! sen så igår vart det banbyggnad på bölaholm som vanligt dåligt med folk där o hjälpte till!

igår på kvällen blev det till mariestad o dansa! tyvärr vart det dåligt med folk.. men blev ändå en kanonkväll!! :D

nu ska jag iväg på hästtävling.. är bra trött har ju bara sovit några få timmar.. lär somna tidigt ikväll o sova länge imorn!! : )

see yaa ;)

(uppdaterar mera ikvälla...)

jönköping tur o retur!

japp idag har jag vart i jönköping kört mjölk o hämtat grädde eller ja erik körde jag åkte med! så det blev en riktig tidig morgon åkte vi från götene vid 6-tiden halv7 nångång.. började med att stå i trafikkö! en bilolycka på e20.

såg en riktigt mosad saab 900 en sån jag hade! usch... den vart inte vacker fick väldiga rysningar!!

men efter stått i bilkön i ca1½ timme så åkte vi vart nere i jönköping omkring nångång kommer ej ihåg vad klockan var.. efter att ha kört fel först kom vi rätt! 

på hemvägen stannade vi å åt mat jättegott! 

sen när vi kom hem till götene somnade jag bra trött...

hela denna resa började i onsdags när jag sa till erik om du åker o dansar imorn så åker jag med dig till jönköping.. hehe o han bangar inte i första taget för att åka o dansa! 

jag vart bra trött på dansen i torsdags i skövde blev några stycken bara.. bena orkade inte svänga runt liksom! 
hoppas på bättre tur o ork imorn när det är dans i mariestad till casanovas!! :) 

nej nu ska jag göra i ordning mig zazza o linda ska komma hit en sväng! :)
sen ska jag ut o köra folk till skara!

hörs ha en bra kväll!!

see yaa ;)


kan man få sova??

det är det enda jag vill o har velat hela dagen!! sov bara nån enstaka timme natten till idag.. mina grannar lever jävlar på natten nu...! ibland tror jag dom gör de för att jävlas med mig...??
men nu ska jag lägga mig.. hoppas på att jag får sova så jag orkar jobba hela dagen!!

imorn direkt efter jobbet åker jag till skövde o ska dansa!!

det är dans till sannex ska bli intressant har aldrig dansat till dom!!

annars har det gått bra o jobba idag väldigt trött. men vi fick en bra värderiing o butiken är i topptrim nu!! det är kul...

nej nu sova uppdaterar mer en annan dag!

kram kram

seee yaaa ; )


sicken dag....

jao tog det ganska lugnt på morgonen åkte till vättlösa... å då vart Lukasbus där så hela dagen har jag vart barnvakt åt han vi har kikat på traktorer lekt med traktorer kollat i en bok med traktorer..! hahah så nu är jag trött på traktorer... haha att en kille som är 1½år är så faschinerad av traktorer!!



Lukas har sin ena traktor o så sitter han i ett fönster som är i alldeles lagom höjd för han!!



imorn ska Ina in på operation för sina tumörer hon har på magen! blir borta till torsdag om allt går som det ska.. undra hur det ska gå när hon är borta....
bara hon blir bra att dom kan ta bort dom..




Ledig denna tisdag.. igen! :D

mmm sååå skönt!

jag är jättetrött o seg.. lite ont i huvudet men det har nog med tänderna att göra nu... blir en slappardag ska nog till vättlösa o putsa lite på sadlarna o allt.. göra det rent o fint.. bara sitta ute o lyssna på musik o mysa i solen.. : )
man får passa på att vara ute snart är det ju vinter mörkt o kallt de är inget vidare.. blir alltid så trisst stämmning då!


nä nu ska det grejjas ikväll ska jag ut till bölaholm o sällskapa med Grk:s Div3 lag! :D
(bara hoppas det kommer några!!!!!)

oj vilken jobbardag!

oj ja idag vart det full fart från början till slut! massor att göra dom sista sommarvarona ska tas undan helst idag men blir nog imorn vad det verkar! sen så idag har vi grejat med saker till möbelavdelningen.. fixat o donat det ska bli värdering på den på onsdag! det är verkligen topptrim på det! så nu får ni inte gå dit o stöka till! för då får jag sämre lön isåfall.. hahah ;P
sen fyllt upp butiken med massa varor.. enda jag är lite besvärad för är att jag inte hinner med min avdelning! allt som är till fönstret.. + alla tyger... ser för jävligt ut! hann ju inte med det idag(eller jag var på gång o göra det lite snabbt imorse men nej det fick jag inte göra idag! får ta det en annan dag.. typ kanske onsdag.. o då ska det ju vara snyggt när distriktschefen kommer.. men nej så blir det nog inte.. o det är inte ett prio ett jobb precis! trisst!

som sagt det har vart full fart o jag är jättetrött men men antagligen för man jobbat sen i fredags långa dagar i sträck.. men imorn är jag ledig!! : )

ska ta riktig lång sovmorgon.. med min vanliga tur ringer la säkert nån o väcker mig... :D


nej nu orkar jag inte skriva mera! blir mer uppdatering imorn!! : )

see yaa ; )



härlig avslutning på helgen!

ja det var en kanon kväll på göteneparken med wahlströms som spelat bra(som alltid!).... kom hem blir lite lugnt framför dator o tv nu innan sova!

haft en helt underbar helg.. lugn o skön har inte gjort ett skit mer än jobbat på dagarna.. sen tagit det lugn med mina kompisar.. : )
behöver ta det lite lugnt emellanåt har vart en hel del det sista eller ja började fundera på när jag tog det lugnt sist o det vart innan sommaren...! o det är ett tag sen de vart sommar nu.. o liksom innan det!

men livet är ju en fest man ska ta vara på det! kan ju alltid vara sista dagen man lever.. man får ju ta vara på det då! :D

har fått höra en del saker idag om dom vill inte berätta men samtidigt vill jag.. gillar inte det förflutna om man säger så.. synd på så fina egentligen inte han men hon...nej jag ska inte berätta.. men tror jag allt blir lite saknad nu när jag ska flytta ändå.. : )

nä nu tv o ta det lugnt.. blir bingen alldeles strax.. : )

See yaaa ; )

dans..!!

japp nu åker jag o dansar i göteneparken! wahlströms som spelar idag då!! : )

hörs när jag kommer hem.. då kommer de lite skvaller.. ; )





see yaa ; )

läskiga grannar-->panik

usch igår hade jag en riktigt mysig kväll med malin vi åt tacos o kikade på film.. hade verkligen jättetrevligt...
tills hon ska gå hem... då står min granne utanför dörren.. vi stog lite försiktigt o väntade på att han skulle flytta på sig så malin kunde gå hem... men usch det är läskigt! jag har en stor klump i magen.. vill dom mig nått? dom bara blänger på mig jämt! o mina gamla grannar som har flyttat härifrån bor fortfarande kvar i huset! o dom gillar jag tyvärr inte så mycket...

men men följde med malin ner till dörren o kikade där ute till hon hade gått förbi kyrkogårdsparkeringen(där några bor i en bil......) sen sprang jag upp(tror det vart rekord upp) o sen försökte jag lugna ner mig.. tog ett tag.. o jag tror malin hade en rekordtid hem till sig! pratade med henne hela tiden i telefon..

Det ska bli såå skönt att få flytta!!! längtar härifrån även om jag kommer sakna just denna lägenheten.. den är så stor o ljus! : )

nej nu ska jag åka o jobba hörs ikväll igen kanske.. ska åka o dansa ikväll... längtar!! : )

see yaa ; )

hemmahelg!

mjo vad det verkar så blir det hemmakväll.. idag igen... :) blir lugnt framför tvn tror jag.. får bli så tror jag faktiskt..

igår vart jag hemma också. M vart o hälsade på! kul att träffas blir ju inte så ofta.. åt mat o tjöta o såg på tv.. så lugnt men gött efter en lång jobbar dag 9-19.30...... gick bra leveransdag vart faktiskt i butiken.. massa nya varor.. inte kul men man fick ju trolla lite.. :)

imorn är det jobb igen.. ska bli lite kul faktiskt emina jobbar.. så man får tjöta av sig lite!! : )

på kvällen är det dans till wahlströms i göteneparken!! ska bli otroligt kul!! :)

 

hepp nu ska jag röra på mig.. malin kommer vi ska göra tacos..

see yaa.. ; )


kan göra ett inlägg till ikväll orkade egentligen inte.

japp japp ska alldeles strax sova.. fick ett telefonsamtal efter att pratat både på facebook sen msn o till sist telefon.. en viss någon fick träningsvärk i tummen.. hahah.. men det är ju smidigast att prata i telefon.. :D

imorn är det jobb som gäller 9.00-19.20... hoppas allt går bra imorn på jobbet o att det bara är glada miner!!
ska bli kul o komma o se hur butiken ser ut för idag har alla butikschefer från distriktet vart o möblerat butiken med alla nya o gamla möbler så det ska se fräsch o snyggt ut! blir spännande o se...

nä sova nu är trött o jag måste vara pigg om jag ska orka jobba imorn o hela helgen... : ) 

natti natt

see yaa ;)

lipar som en stucken gris...

mm har gjort det ikväll.. pinsamt va det o jag var tvungen att lämna för en stund.. men sen blev det en kram o vi pratade klart...

ska åka nu o kika på cajsas lektion.. sen får jag se vad som händer...

see yaaa ;)

status... hihi

japp har gjort en såndär grej på facebook just nu... hahah det vart en status hur good/bad man är..

haha jag är 22% good och 78% bad... hmm bra va! hahah

lyckad visning.. nu glass..

jaa det gick jättebra tror dom vart väldigt imponerad av min lägenhet väldigt luftig o fin.. hoppas dom flyttar in tidigare om dom vill ha den!! :)

nu ska jag ta mig en glass men vet inte vad jag känner för idag magnus, tip top eller kanske en vanlig nogger eller 88:an... jaa mums.. jag gillar glass får äta en nu ute i solen!!! : )
älskar att vara ledig när det är fint väder...

hepp glass o sol vart det nu... hihihi

see yaaa ;)

full fart från start

japp japp nu håller jag på att slöa till.. usch har vart vaken länge nu...! gick upp tidigt idag tänkte gå upp vid 7-tiden men snozade till kvart i 8... skulle upp o städa lägenheten idag..
ska nämligen komma en o kika på den kl11.00.. ska bli spännande! jag väntar nu!! nu kan dom komma jag är klar sen ett tag tillbaka..

igår så jobbade jag skitkort dag! lite trisst bara 3½ timme på hela dagen seeegt att behöva åka dit då men tog hand om viktiga saker som sängleveransen.. åke tjötar lika mycket som vanligt!! men det är trevligt börjar förstå skånska nu.. det kanske är svenska det med... :P
sen är skrivaren sönder på jobbet behöver en ny del o den kostar 6000kr not fun! så jag kunde inte skriva mina rapporter.. illa! men så är de ibland.. allt kan ju inte gå bra jämt! : )

på kvällen så red jag ut till bölaholm o träffade erica o hennes tös amelia red lite med dom.. så kul att ha sällskap det är nyttigt för både mig o antiloop.. : ) så det lär bli igen.. : )
vi diskuterade att ta dit en tränare.. typ kanske stina wärme.. fler som är intresserade.. börjar med henne.. sen ska vi försöka få dit någon hopptränare som inte är allt för svindyr men som också är bra! : )

aja sen har jag bröjat spåna lite på vem som kan tänkas börja hoppa antiloop åt mig.. vill inte vänta mera han måste igång på den fronten! eftersom jag är lite mesig vad gäller att tävla hoppning nu för tiden.. annars är det kul att hoppa.. kanske ska åka iväg på nån träning snart.. : )

jahapp nepp ska jag kika på tvn eller nått till dom kommer o kikar på lägenheten.. : )

 see yaa.. ; )

sover...

har grus i ögonen........................


nervöst!!

nu ringde det en tjej som ska komma o kika på lägenheten.. hon ville komma idag men sa att hon får komma imorgon.. ska ju åka o jobba nu sen så ska jag ju till stallet.. : )



halvledig dag... typ...

mm det är så jobbar jättekort dag idag 13.00-16.30.... känns lite trisst att åka till jobbet för bara dom timmarna men sånt är livet... lyxig dag.. inte ofta man får det så när man ofta annars jobbar halv tio till halv åtta nästan.... (!)

ikväll eller efter jobbet ska jag till stallet o rida antiloop igen.. ska till bölaholm o träna lite på deras ridbana..
har förresten plockat av sporrarna igen.. funkar kanon.. ska bara ha dom lite då o då.. allt för att det funkar bättre då... har fortfarande en viss lektion på ögonen.. den sämsta jag någonsin sett! o min stackars pålle utsattes för den...... han gick inte bra nånstans på den timman.. jag vet iallafall att jag kommer hålla mig från dom letionerna.. blir bara förbannad.. men så är det när man själv inte rider.. som tur är det bara någon vecka till.......
usch att en själv ska behöva må dåligt över att det är så, personen som red tyckte det gick jättebra på slutet o ridläraren tyckte att det såg bra ut mycket(inte allt men som sagt det mesta)... blir så besviken då!

hoppas jag slipper se en sån lektion till... för dom lektionerna kan kvitta gör bara allt sämre!


blev en ledig dag som barnvakt.. :)

idag vart jag ledig vart o hälsade på syskonbarna då.. verkligen kul!! : ) blev lite barnvakt åt emelie lukas o lilla sofie.. världens gullungar.. : ) nä men vaktade barna lite medans C klippte gräs.. emellanåt åkte lukas med o jag o emelie kikade i hennes tidning.. hon säljer jultidningar så jag fick köpa liite... blev en bok o skiva.. sen kom pappa o mormor dit också.. blev massa folk där trevligt..
lilla sofie sov mest.. men hon är sååå söt.. : )



(en gammal bild från sommarland i somras.. emelie o lukas)

sen red jag antiloop ikväll också.. galopptränade på stenåsen lite.. gick kanonbra! men trött för de vart han inte.. :P

nu är det lugn kväll framför datorn o tvn....


sen är det just nu ett himla tjöt om killar nu för tiden.. alla tycker jag vart singel alldeles för länge.. jag har ingen brådska!
jag letar/söker inte heller... han kommer när han kommer.. så ser jag de.. jag lever som jag gör just nu ändå... jobb, dans, hästen fest o umgås med vännerna samtidigt...! träffar jag han är det bara en bonus..!


sovmorgon...

åhh det vart skönt att få sova ut lite efter förra veckans hektiska dagar!! : )

som jag berättade så har jag umgåtts massor med zazza det sista.. verkligen jättekul hade vi med massor av dans skratt o god dricka... : )

kom hem i söndags o vart jättetrött.. hihih

igår så jobbade jag hela dagen.. en bra dag med helen o kicki.. skönt blir lite mer slappt då.. men det vart massor att göra igår så det vart full rulle mest hela dagen.. sista halvtimmen vart jag alldeles för trött för att göra nått.. heheh då ville jag bara hem o nana hihih..
men för att jag visste att jag skulle somna om jag åkte hem så åkte jag till vättlösa mamma o pappa kom lagom till fika.. mums!

sen hemgång.. när jag svänger in på min parkering(eller ja min o min.. men jag kallar den så..) så går sandra o hennes mamma förbi.. står o tjötar med dom ett tag när dom berättar.. att min gamla knarkargranne dom ligger i bilen.. eller det visste dom inte men det såg jag... mindre kul eller!!
jaja vi eller jag bestämde att vi får ta en fika någon dag.. hoppas hon klarar körkortet snart.. tycker att du skulle vara kul bara uppkörning kvar för henne.. jag håller verkligen tummarna på det!! :D

hepp nu ska jag iväg hoppas på att få träffa syskonbarnen lite.. emelie lukas o lilla sofie.. :)

hepp hepp nu är jag på gång med något.. : )
kram kram

bip bop bop...

nä orkar inte skriva idag... är jättetrött o har grus i ögona... tar o skriver nått imorn...


trött dagen efter dag...!!!

hahah jaa idag har jag inte gjort många knop........ vart i vättlösa o vart hundvakt.. hundarna fick vara ute hela dagen.. hahah jag somnade i en fåtölj...(att man alltid ska somna i dom, fattart inte!!) jaja sen ikväll har jag vart hos kusin det vart stefan&krister kväll där... film.. gött att bara mysa o tat lugnt o inte göra ett skit.. förövrigt vart de christer, robert, rickard o daniel där... trevligt trevligt med mycket skratt... ; )

igår vart det iallafall olstorp som gällde... kanon kväll med massor av nya ansikten...
mänger av danser vart det...! stog knappt stilla nått.. hade det sista väldigt ont i fötterna.. antagligen för jag fick min ena fot riktigt mosad när jag satt o vila lite mellan danserna o det vart en som tyckte han skulle stå o vrida sin fot på den..! blev ganska sur då...!!!!! skitstövel!

men men dansade ändå kan ju inte låta bli.... :D

tack zazza för en underbar helg med massa dans..!! de får vi göra om...




zazza

maria, erik, christer o jonas.........

 

orkar inte skriva mera.. måste sova nu börjar jobba halv 9 imorn.. det = tidig morgon å lång dag... jobb till halv8... uscha...

natti natt puss o kram


party!

nu har festen börjat med en kall cider... stax kommer folket!! : )

ha en kanon kväll... see yaa ;D

fredag med dans lördag med fest..!

igår vart det jobb hela dagen! trisst
stress hem till götene sen till skövde o zazza. åt snabbt mat där som lola o sebbe som dagen till ära blev tacos.. mums! innan vi skulle åka till sägnernas hus o dansa till scotts/Bhonus. fasiken vad bra det vart! ni som inte vart där missade en sjukt bra kväll!
vissa hade ju roligare än andra därför tog det längre tid än väntat att komma hem........ ;P

denna dag har inte hänt så mycket än... vart o handlat nya vindrutetorkare till min bil... sen åkte vi till lena zazzas extra mamma... riktigt sköj faktiskt inte så gammal som är känns det som! riktigt cool. hon ska med ikvälla blir sköj...
efter har vi avnjutit en god middag för två på björkvägen9 bestående av kyckling o potatis
nu är det vila som står på schemat så man orkar festa ikväll..

säsongsavslutning på olstorp ikväll.. dans till refreshments o nova. lär bli en kanonkväll!!!
vi hörs mera imorn.. ska vila lite nu... kram kram

onsdag med vin torsdag med full fräs!

haha igår jobbade jag i princip hela dagen! vart rätt seg över lag hela dagen... uj uj.. men jag o zazza bestämde i tisdags att vi skullle hitta på något idag(torsdag) men så ringde hon igår morse o sa att hennes planer för dagen vart ändrad o undrade om vi skulle ta oss en vinare på kvällen o bara mysa! tyckte jag lät jättetrevligt! men jag hade ju inget vin hemma! ringde runt o hörde mig för hela dagen ingen kunde fixa det åt mig! problem som tur va kicki väldigt snäll o fixade vin till mig... hon slutade halv 6 o åkte till bolaget!! verkligen jättesnällt!!!!

hmm ja antar att jag faktiskt blev rätt full.. vi satt o tjötade mest hela kvällen men fick pojkbesök två gånger på kvällen! verkligen trevligt var det!! :)
sen blev det med la oss säkert omkring 3-tiden men sen låg vi o tjöta i sängen bra länge!! :D

vaknade samtidigt idag omkring halv11-11 nångång.. tjötade massor igen om dittan o dattan i säkert en en o en halv timme!
sen gick vi till ica o köpte frukost.. mums! färska frallor.. köpte även sånt pizzakit så vi har lagat o ätit hemmagjord pizza! mums!

idag har zazza även vart hemma o ridit min antiloop blev en skrittur i skogen! både zazza o antiloop vart jätteduktiga + att jag fick motion!

Nu vart det änna tomt här zazza har nyss åkt hem.
men jag ska ju till henne imorn efter jobbet..! ska bli skoj! blir sägnernas hus i sandem dans till scotts/bhonus!
o på lördag när det är säsongsavslutning på olstorp med refreshments/nova

hepp nu ska jag vila lite innan jag drar till stallet o ska kika när cajsa ska rida lektion på antiloop idag på bölaholm.. :)

Zazza med sin pärla...



Zazza o antiloop på väg ut i skogen... :)



Bägge två överlevde ridturen! :D

hepp nu blir det lite vila sen stallet... : )
kram kram


jävla jyskare....

jaaa... vart i skövde butiken o jobbade idag.. faan vad lata dom är där! när det är massor att göra så står en bara i kassan o en är på lagret o grejjar med lappar när det är massor att göra sisådär 10pall varor kvar från veckans o förra veckans leverans!
och dom klagar hela tiden o vill gå hem! jobba klart så kan du gå hem med gott samvete det hjälper faan inte att gnälla! o jag tycker inte synd om dom heller för dom sätter sig själva i den sitsen!

ja så jag har vart överallt idag känns det som! men har mest plockat massa varor o tagit hand om kunder o kassa!
aja får se blir nog vad det verkar fler dagar i skövde kanske inte denna vecka.....


sen ikväll när jag kom hem åkte jag direkt till stallet. fika faktiskt först med mamma men men. sen skulle jag o annsofie ut till bölaholm div3 dressyrlaget brukar träffas men när vi kommer dit.. INGEN DÄR! blev lite smått irreterad men kände mig inte på humör för dressyr på bana idag,.. så vi red ut i skogen istället... hästarna vart jättepigga o busiga! jösses vad dom bockade o sparkade... bägge hästarna ja helt galna vet inte vem som vart tröttast o svettigast av mig o antiloop idag! :D
men jag är nöjd.

idag blir tidig läggning.. jag är jättetrött öga går ihop på mig!

imorn är det jobb i skara mellan 12.00- ca 19.30

natti natt

RSS 2.0